Kadangi čia galima rašyti ką tik noriu,tai ir parašysiu.
Nieko neturiu prieš dugninę,bet teisybę pasakius,netraukia manęs šis žūklės būdas.Anksčiau dugninę įsivaizdavau tai turginis kuolas su pakabinta "beždžione".Taip žvejojau gal kokius 6 metus,po to prisiskaitęs nusipirkau pikeriuką.Stovinčiam vandeny tikrai geras daiktas,bet labai greitai pabodo žiūrėti į tą meškerės galiuką,be to,daug kibimų būdavo tušti.Šiais metais įsigyjau gerą fiderį,bei laikiklį prie platformos,bet po kelių valandų žūklės kaip visada keičiu fiderį į plūdinę.Čia širdelė ir atsigauna

Dabar aš laiko turiu ne tik žiūrėti į plūdę,bet ir pasidairyti,pasigrožėti gamta.Sutinku,kad kiekvienam žvejui yra vienoks ar kitoks žūklės būdas mieliau prie širdies,bet aš jei tik leidžia galimybės visada renkuosi plūdine.Esu išbandęs daugybę žūklės būdų ir tikrai nesu visai žalias žvejyboje,bet vienas žūklės būdas mane nervina labiausiai.Tai gaudymas gyva žuvele.Teko gaudyti ne kartą,bet kaip apmaudu pasidaro,kai ištraukęs 0,500gr.lydekaitę randi kablį stemplėje

Aš asmeniškai būčiau nieko prieš,jei toks žūklės būdas būtų aplamai draudžiamas.Niekada nesuprasiu tų "žvejų",kurie giriasi pagavę 15-20 lydekų per dieną.(Apie svorį graudu net kalbėti)Pagavai,tai tylėk,bet ne,atėjus būtina pasigirti.Nušaut tokį norisi.Kam prie širdies dugninė nieko tikrai prieš neturiu,bet man tokia žūklė tik kraštutiniu atveju.